Servis potapljaške opreme

V podjetju VINTER ŠPORT vam nudimo kompleten servis potapljaške opreme večino vseh priznanih proizvajalcev v Sloveniji. Tako servisiramo kompenzatorje, kpl. regulatorje, jeklenke... Za potapljaške jeklenke vam uredimo tlačni preiskus, kateri je v Sloveniji obvezen vsaki dve leti (če je jeklenka nova - prvič po 4 letih). Jeklenke lahko tudi notranje strojno očistimo ali speskamo in na takšen način dobro očistimo notranjost od rje, umazanije, olja,... česar s klasičnim čiščenjem ni mogoče.

Opremo za servisiranje lahko oddate v trgovini VINTER ŠPORT (Čopova ulica 2, Slovenska Bistrica) v času odpiralnega časa. Po predhodnem dogovoru se lahko oprema dostavi v prostore servisa oz. jo lahko glede na količino po predhodnem dogovoru pri vas prevzamemo mi in vam jo po servisu tudi vrnemo !!!

SERVISIRAMO POTAPLJAŠKO OPREMO VSEH ZNAMK PRISOTNIH NA NAŠEM OBMOČJU,

dodatno pa smo certificirani serviser potapljaške opreme znamke

APEKS, SUBGEAR - SEEMANN, SCUBAPRO, POSEIDON in SOPRASSUB,

POSEIDON_CERTIFICATE_001SOPRASSUB_Certificate

NOVO potapljaško opremo kupljeno v trgovini VINTER ŠPORT vam prvič brezplačno servisiramo v roku 13 mesecev od nakupa opreme

(ob predložitvi računa)! Tako pri servisu plačate le porabljen material po ceniku servisa!

V servisu vam tudi po ugodnih cenah napolnimo potapljaške jeklenke, jeklenke za paintball, softball, jeklenke za dihalne aparate z kompresorjem z možnostjo polnjenja do 300 barov.

Prav tako si lahko v našem servisu po ugodnih cenah sposodite manjkajočo potapljaško opremo.

Servisno dejavnost smo razširili še na servisiranje prenosnih gasilnih aparatov, servis IDA in servis ter prodajo kompresorjev.

Več o servisni dejavnosti na podstrani VINTER SPORT - SERVIS (klikni) !!!

V primeru dodatnih informacij glede servisa smo vam na voljo na tel. številki 041-793-984 (Martin) ali email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 
VINTER ŠPORT, Martin VINTER S.P., Črešnjevec 27, 2310 Slovenska Bistrica, tel: +386(2) 818 48 68, +386(51) 420 864, fax:+386(2) 818 48 60 Izdelava spletne strani: Ultrasplet.net