BON - TEČAJ OWD

BON - TEČAJ OWD

DARILNI BON ZA POTAPLJAŠKI TEČAJ PSS OWD - OPEN WATER DIVER

Tečaj se opravlja pri PSS inštruktorju potapljanja VINTER Martinu (veljavnost bona je 12 mesecev od datuma izdaje in ni zamenljiv za gotovino oz. druge produkte).

Tečaja se lahko udeležijo tudi otroci stari od dopolnjenih 12 let dalje, mladoletni potrebujejo dovoljenje staršev ali skrbnikov !!

V darilnem bonu za udeležbo na tečaju je zajeta kompletna literatura – kit OWD v slovenskem jeziku (knjiga, knjižica za beleženje potopov - logbook, potapljaške tablice, beležka, nalepka, pisalo,...), teoretični del tečaja, praktični del v bazenu z vstopi v bazen kakor tudi vsa potrebna potapljaška oprema in polnjenje jeklenk za čas tečaja, stroški potopov na morju za čas tečaja (razen morebitna prenočišča in prevozi), in članarina kluba VS DIVE TEAM. Priporočena lastna oprema tečajnika je ABC oprema – maska, dihalka in plavuti (tečajniki ob prijavi pridobijo možnost izkoristiti 15% popust ob plačilu z gotovino (sicer 10% popust, ostali popusti se izključujejo) na nakup ABC opreme v trgovini VINTER ŠPORT v Slovenski Bistrici, Čopova 2).

Tečaj je vsebinsko razdeljen na tri dele:

- teoretičen del, ki je razdeljen na 11 lekcij (predavanje in testi 10-12 ur – vključeno samoučenje) –na Črešnjevcu v prostorih podjetja VINTER ŠPORT, Črešnjevec 27,

- potopi v nizki vodi (v bazenu SLOVENSKA BISTRICA ali RUŠE) oz. po dogovoru s skupino (Zreče, Rogla, Celje, morje...),

- potopi v morju čez vikend ( 4. potopi ) dva dni skupaj ali 2 x po en dan.

Po uspešno opravljenem praktičnem delu tečaja na morju prejme vsak tečajnik TAKOJ mednarodno potapljaško izkaznico z diplomo s katero se lahko potapljate po vseh državah na svetu in bon za koriščenje 20% popusta ob plačilu z gotovino (sicer 15% popust, ostali popusti se izključujejo) pri nakupu potapljaške opreme v trgovini VINTER ŠPORT v Slovenski Bistrici !!!

Cena:

240,00 EUR
VINTER ŠPORT, Martin VINTER S.P., Črešnjevec 27, 2310 Slovenska Bistrica, tel: +386(2) 818 48 68, +386(51) 420 864, fax:+386(2) 818 48 60 Izdelava spletne strani: Ultrasplet.net