TRGOVINA VINTER ŠPORT

V trgovini VINTER ŠPORT v Slovenski Bistrici vam skupaj z izdelki lastne blagovne znamke VINTER ŠPORT - oblačila za šport in prosti čas ter delo (Softshell jakne, termoflisi, vetrovke, bunde, hlače, kratke hlače, delovna oblačila, majice,...) nudimo tudi prodajni program majic, delovnih in drugih oblačil.

Prav tako vam nudimo prodajni program potapljaške opreme.

Tako v potapljaškem programu pokrivamo področje potapljanja z avtonomno potapljaško opremo (SCUBA), potapljanje na vdih (APNEA), vse za podvodni ribolov, plavalno in UV zaščito za vse, tudi za naše najmlajše od nekaj mesecev starosti dalje, dodatno opremo...

V trgovini nudimo potapljaške prodajne programe naslednjih znamk:

SUBGEAR & SEALIFE, CRESSI, SCUBAPRO, SEAC,

SOPRASSUB, ATORCH, DIVE MARINE,...

Prav tako po naročilu nudimo tudi preostale znamke prisotne na našem področju, kot so APEKS, POSEIDON, MARES, TECHNISUB, COLTRI, AP VALVES, BEUCHAT, ESCLAPEZ, FABER, SUUNTO, in druge.

V kolikor potrebujete izdelek znamke, katere nismo navedli vas prosimo, da nam vaše želje zaupate in potrudili se bomo, da vam tak izdelek priskrbimo pod ugodnimi pogoji.

VINTER ŠPORT, Martin VINTER S.P., Črešnjevec 27, 2310 Slovenska Bistrica, tel: +386(2) 818 48 68, +386(51) 420 864, fax:+386(2) 818 48 60 Izdelava spletne strani: Ultrasplet.net