Tečaji

slika_PSS__z_kartico

Z lastnimi inštruktorji potapljanja in v sodelovanju s potapljaškim klubom VS DIVE TEAM opravljamo potapljaške tečaje in izobraževanja po didaktični organizaciji PROFESSIONAL SCUBA SCHOOLS (PSS):

  •     začetni potapljaški tečaj PSS – OPEN WATER DIVER (OWD)
  •     nadaljevalni potapljaški tečaji PSS-AOWD,RESCUE DIVER,DIVE MASTER
  •     tečaji potapljaških specialnosti PSS
  •     tečaji DAN (Divers Alert Network) -Oxygen provider,....

PSS (PROFESSIONAL SCUBA SCHOOLS) je svetovna potapljaška didaktika in edina, ki ima pod svojim okriljem izobraževanje potapljačev v vseh zvrsteh potapljanja. Tako ima oz pokriva področje Apneje, Rekreativnega potapljanja, Tehničnega potapljanja, Profesionalnega in Emergency. PSS ima certifikat RSTC , ki zagotavlja kakovost in ekvivalentnost potapljaških tečajev.
Cilj in namen PSS je, da pomaga naučiti se vseh tehnik potapljanja potrebnih za varno izvajanje potapljaške dejavnosti, ne glede za katero zvrst potapljanja gre.

Po uspešno zaključenem tečaju prejmete diplomo in mednarodno priznano potapljaško izkaznico, s katero se lahko potapljate  po vseh državah sveta.


V sodelovanju z zunanjimi izvajalci organiziramo tudi:

Informativne prijave za potapljaške tečaje kakor tudi za druga izobraževanja zbiramo skozi vse leto in nato kandidate obveščamo o dogovorjenih terminih in urnikih - možni dogovori za individualne tečaje za posameznike kakor tudi za skupine) več informacij na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. oz. 041-793-984 (Martin)

 

 

 

 

 

 

 

 
VINTER ŠPORT, Martin VINTER S.P., Črešnjevec 27, 2310 Slovenska Bistrica, tel: +386(2) 818 48 68, +386(51) 420 864, fax:+386(2) 818 48 60 Izdelava spletne strani: Ultrasplet.net